Info - omplacering af kæledyr

Vi kan hjælpe dig med, at få omplaceret dit kæledyr og vores hjælp er helt gratis, hvis du opfylder vores betingelser. Du skal udfylde vores spørgeskema - Du skal dokumenterer, at det er dit kæledyr - Du skal underskrive en aftale om, at du ønsker vores hjælp til at omplacere dit kæledyr - Du skal kunne have dit kæledyr hjemme hos dig selv imens vi prøver - Du skal holde de aftaler, du indgår med en evt. kommende ejer, der har dit kæledyr på prøve [det betyder, at hvis du ikke afhenter dit kæledyr igen, har du pligt til, at betale vores omkostninger til et internat, indtil du henter dit kæledyr igen] - Du skal ikke have penge for sit kæledyr - Du skal give os besked, når eller hvis dit kæledyr ikke er til omplacering længere.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre at dit kæledyr kommer i gode hænder, hos seriøse mennesker, der har viden og indsigt i, hvad dit kæledyr kræver.

Du har ret til, at afvise kommende nye ejere, som vi finder, da det er vigtigt, at både du og dit kæledyr er tryg ved de nye ejere.

 

Copyright©2012 - 2016 Team Street-Dogs - alle rettigheder forbeholdes