Project hjælp til

Europas gadehunde

Project førstehjælp

Project Afliv mig ikke

Project Foderindsamling

Project Isolerede hundehuse.

Indsamling af udstyr

Indsamling af veterinær kliniksudstyr

Project

Project

Project

Project

Projectbeskrivelse:

Team Street-Dogs indsalmer foder og udstyr til Europas gadehunde.

Vinteren nærmer sig, og der er hårdt brug for foder, udstyr og isolerede hundehuse, da det bliver utroligt koldt i Centraleuropa.

Projectbeskrivelse:

Project førstehjælp indsamler penge til de syge og skadede hunde og katte, som kræver akut behandling her og nu. De fleste kaserede kæledyr får ikke den lægebehandling de har behov for, fordi internaterne ikke har penge til at dække dyrlægeudgifterne. Vi vil derfor opfordre dig, til at støtte Project Førstehjælp, så vi kan hjælpe de værst skadede dyr.

 

Hvis du ønsker at støtte projectet, så følg linket her, og se hvordan du kan støtte os Husk at mærke støtten med

"project Førstehjælp"

Projectbeskrivelse

ABC-programmet går ud på, at neutralisere dyrene, for at begrænse en overproduktion af uønskede kæledyr, og dermed i sidste ende, at begrænse antallet af hjemløse kæledyr, både gadehunde og internathund der må lade livet.

Neutralisering af de kasserede kæledyr sker i samarbejde med dyrlæger og koster penge til operation, medicin og pleje. Vi håber derfor på, at du vil støtte projektet økonomisk, til fordel for dyrene. Se videre her!

Hvis du ønsker at støtte projectet, så følg linket her, og se hvordan du kan støtte os Husk at mærke støtten med

"ABC-Program"

Projectbeskrivelse

Alt for mange danske kæledyr aflives uden anden grund end, at ejeren er træt af det og ikke lige havde tænkt på, at det er et levende individ og ikke en ting man bare kan smide væk fordi man er træt af det.

Team Street-Dogs vil, af respekt for dit kæledyr som levende individ, hjælpe dig med, at få det omplaceret gratis.

Ønsker du vores hjæp til omplacering, så klik på dette link.

Team Street-Dogs tilslutter sig "No kill revolutionen"

Projectbeskrivelse

Team Street-Dogs samler, som et evigt løbende projekt foder ind til hjemløse hunde og katte i Danmark, Europa og resten af verden.

Vi kan bruge alt - både til hunde og katte - men vi er også nød til, at understrege, at foderet ikke må være fordærvet, så derfor må udløbsdatoen højst være overskredet med 12 mdr. når vi modtager det.

Har du foder, som du gerne vil donerer, så kontakt os ved at følge dette link og mærk den med "donation".

Projectbeskrivelse:

Mange steder i Europa bliver der rigtigt koldt om vinteren. Ved Warszawa (Polen) kan det sagtens blive -35 grader med blæst og sne.

Hvis dyrene i internaterne skal overleve de ekstreme ude- temperaturer i vinterhalvåret, er det meget nødvendigt, at de har isolerede hundehuse, der kan give den fornødne ly mod kulde, vind, regn og sne. Vi har sat project isolerede hundehuse i gang, i et forsøg på, at hjælpe dyrene igennem vinteren

Hvis du ønsker at støtte projectet, så følg linket her, og se hvordan du kan støtte os Husk at mærke støtten med

"Hundehus".

Projectbeskrivelse:

Internater og private dyrevenner rundt omkring i verden mangler udstyr til både hunde og katte. Hvis du har noget udstyr du ikke bruger, eller du vil donerer til hjælpearbejdet, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan få det samlet op og sendt videre ud i verden, hvor der virkeligt er brug for det.

Har du udstyr, som du gerne vil donerer, så kontakt os ved at følge dette link og mærk den med "donation".

Se hvilket udstyr det drejer sig om her

Projectbeskrivelse:

Dyreinternaterne ude i verden, mangler både klinik- og operationsudstyr for at foretage selv helt basale ting. Enten er der intet udstyr overhoved eller også er det så nedslidt, at det på det nærmeste er fuldstændig ubrugeligt og pengene til nyt veterinært udstyr er meget små, fordi der i første omgang skal skaffes mad til dyrene.

Team Street-Dogs samler derfor klinik- og operationsudstyr ind og sender det videre ud i verden til de nedslidte veterinære klinikker der er tilknyttet internaterne.

Der er brug for alt, lige fra forbindinger, nåle, tråd og sakse, til decideret operationsudstyr og medicin.

Hvis du, i din klinik, har noget du kan undvære og gerne vil donere til nedslidte veterinære klinikker, vil vi meget gerne høre fra dig, for der er hårdt brug for veterinær udstyr.

Det behøver ikke, at være nyt udstyr, for selv udstyr der normalt bliver kasseret i en dansk dyrlægepraksis vil i de fleste tilfælde være i væsentlig bedre stand, end det der er til rådighed i de nedslidte kliniker der er tilknyttet internaterne.

Projectbeskrivelse

 

Projectbeskrivelse

Projectbeskrivelse

Projectbeskrivelse

Copyright©2012 - 2016 Team Street-Dogs - alle rettigheder forbeholdes