Hvorfor

Animal Birth Control?

Hvorfor Animal Birth Control?

Rundt om i verden bliver katte og hunde dagligt dræbt både i dyreinternater (animal shelters) og på gader og veje.

Der er flere grunde til, at det går så galt som det gør og en af grundene er, at uansvarlige mennesker, bevidst eller ubevidst forsømmer at sterilisere deres dyr, med det resultat, at alle de uønskede dyr, bliver sluppet fri i naturen eller miliøet, indtil population af dyr bliver så stor, at den udgør et problem for mennesker eller disses værdier, hvorefter de bliver dræbt, i de fleste tilfælde, på en meget pinefuld måde.

De heldige bliver indleveret til dyreinternater, lever der lidt tid og bliver så dræbt eller aflivet, fordi der er grænser for, hvor mange uønskede kæledyr der er plads til.

Animal Birth Control er, at sterilisere dyrene og derved forhindre en stor del af de uønskede dyr og holde population på et niveau der ikke udgør et problem for mennesker eller disses værdier.

Vi har fundet nogle tal frem for katte, der viser hvor vigtig Animal Birth Control eller sterilisation er. Katte har en tendens til at reproducere sig hurtigt; 2 katte og deres yngel kan i teorien blive til 20.000 katte på 4 år og hele 420.000 katte på 7 år, hvis de får lov til at parre sig uhæmmet. Animal Birth Control gør, at den lokale kattebestand holdes under kontrol.

Hundene reproducerer sig ikke nær så hurtigt, men slutresultatet er alligevel det samme - en population der går helt ud af kontrol - fordi dyrene ikke var steriliseret.

Derfor - Steriliser dit kæledyr, hvis det er et udedyr - Det er også dit ansvar som dyreejer at medvirke til, at populationen ikke kommer ud af kontrol - og der er unægtelig så rigeligt med uønskede kæledyr i verden, at du ikke behøver at bidrage med flere.

Copyright©2012 - 2016 Team Street-Dogs - alle rettigheder forbeholdes