Foreningen

Team Street-Dogs

Street Dogs

without Borders

Økonomisk støtte til Team Street-Dogs

Import af gadehunde

Hvem hjælper vi?

Støtte Shoppen

Team Street-Dogs blev stiftet i December 2012 og den stiftende generalforsamling blev afholdt i Februar 2013. Foreningens formål er, at hjælpe verdens forladte kæledyr - både hunde og katte - tilbage til et liv i trygge rammer, som kæledyr med familie. For at modvirke de uhyrligheder, som de forladte kæledyr udsættes for, af mennesker, er det også foreningens formål at hjælpe både internater og privatpersoner der forsøger, at løfte opgaven, med foder, udstyr og penge.

Foreningens formål er også, at forsøge at ændre menneskers holdning til dyr og dyrevelfærd, og dermed fremme en større ansvarsfølelse overfor kæledyr og dyr i alt almindelighed. Foreningens holdning er, at alle dyr er selvstændige individer der fortjener vores respekt og ikke mindst, at blive behandlet ordentligt.

 

Team Street-Dogs er en anderledes forening idet vi har valgt ikke, at hente dyr fra et bestemt område af verden, men der i mod, at hjælpe forladte kæledyr i hele verden - uden grænser! Street Dogs without Borders.

Det indsamlede foder og udstyr videregives til foreninger og privatpersoner der opererer i specifikke områder af Europa og som har biler der kører til områderne, mere eller mindre tomme. Dermed mindsker vi transport udgifterne og CO2 belastningen væsentligt ved flytning af store mængder foder og udstyr gennem Europa. Både I og uden for EU samarbejder vi med lokale aktører og sikre os, at de indsamlede midler kun kommer kæledyrene tilgode.

Hvis du støtter Team Street-Dogs økonomisk bliver du automatisk registreret som støttemedlem - Team Street-dogs venner - hvis du ikke allerede er det. Ved økonomisk støtte til Team Street-Dogs, går alle midler ubeskåret til de forladte kæledyr, idet alle administrationsomkostningerne til foreningens normale drift afholdes af bestyrelsen. Du bør være opmærksom på, at foreningens konto er en privatkonto, der tilhører foreningens formand. At det forholder sig sådan, skyldes, at foreningen ikke kan støtte privatpersoner i henhold til foreningens vedtægter, hvis vi opererer med en foreningskonto.

Penge der indbetales på denne konto, vil efterfølgende blive bogført og overført til foreningens "Sparegris" - Alle bevægelser på kontoen dokumenteres overfor bestyrelsen ved hvert bestyrelsesmøde og bestyrelsen står inde for, at penge indsat på denne konto, ubeskåret går til verdens forladte kæledyr i henhold til foreningens vedtægter.

Der føres regnskab over alle indtægter og udgifter.

Selv om Team Street-Dogs har valgt ikke at importerer gadehunde, er det ikke ensbetydende med, at vi er modstander af det. Det er rigtig, at der er mange dyr i danske internater som også har brug for nye familier. Men danske internater er som 5-stjernede hoteller i forhold til udenlandske internater der er uden stjerner overhoved og som mest af alt minder om KZ-lejre, hvor de "indsatte" må klare sig med hvad der er at spise, og hvis der intet er, må sulte, ind til sulten tvinger dem til, at angribe og fortære hinanden for at overleve - for slet ikke at tale om de forladte kæledyr på gaden - Street Dogs - der ud over at sulte også må finde sig i, at blive påkørt med fuld overlæg, at blive slået og sparket - at blive hadet, af de mennesker der burde være deres bedste venner. Team Street-Dogs er af den opfattelse, at de fortjener alt den hjælp de kan få - herunder også at blive importeret til Danmark. I mange lande afliver man ikke dyr - I andre lande igen, giver man dem gift, så de kan ligge og blive pint før de dør - af indre blødninger - og I andre lande igen gasser man dem - ind af porten og ud af skorstenen - I Danmark afliver vi stort set alle dyr, vi ikke lige har tid til mere, fordi vi ikke har lyst til, at tage ansvaret for det dyr, som vi havde valgt til, at være vores allerbedste ven. Brug og smid væk mentaliteten hersker overalt og så længe vi ikke kan redde alle dyr, er det vores helt klare opfattelse at de værst stillede dyr må hjælpes først.

Team Street-Dogs hjælper de kasserede kæledyr, både hunde og katte, i hele verden i det omfang, som vi har midler til. Vi hjælper privatpersoner, der gerne vil gøre en forskel for de kasserede kæledyr, men har svært ved, at løfte byrden alene og vi hjælper internater, der også har svært ved, at skaffe foder, udstyr og midler til det store arbejde.Fælles for dem vi hjælper er, at det alt sammen er

non-profit, så vores arbejde kommer dyrene til gode.

Vi hjælper også kasserede kæledyr i Danmark, med foder og omplacering og vi håber, at vi kan medvirke til, at sunde og raske dyr ikke aflives,

på grund af en meget kedelig "brug og smid væk" mentalitet, der er temmelig udbredt blandt mennesker.

Team Street-Dogs tilslutter sig "No kill revolutionen"

Team Street-Dogs har en salgsside, hvor du kan købe håndlavet trælegetøj og gaveartikler af Heirloom kvalitet der holder i generationer. Du har mulighed for, at sætte dit personlige præg på slutproduktet. Trælegetøjet og gaveartiklerne er håndlavet af foreningens bestyrelse eller medlemmer og er af en sådan kvalitet, at det opfylder kravene til EU-mærkning. Hvis du køber håndlavet legetøj eller gaveartikler af Toyland Shop & Factory støtter du vores arbejde for verdens gadehunde og får noget retur for dine penge. Indtægten (Salgsprisen - matrialeudgifterne) går ubeskåret til vores arbejde for verdens forladte kæledyr.

Copyright©2012 - 2016 Team Street-Dogs - alle rettigheder forbeholdes