Donation af

foder og udstyr

Donation af penge

Støtte via

Støtte Shoppen

Kontakt

Team Street-Dogs

Team Street-Dogs indsamler hele tiden foder & udstyr til verdens hjemløse hunde og katte. Hvis du har lyst til at donerer foder og udstyr, som du ikke længere har brug for, til os, vil vi være meget taknemmelige.

Du kan kontakte foreningens formand på tlf.: 50 66 65 54 og aftale nærmere.

Du kan også kontakte os ved hjælp af formularen nederst på siden.

Foder - både hund og kat - må gerne være løbet fra datoen - men det må ikke være fordærvet!

Udstyr som halsbånd, seler, liner, snore, kurve, skåle, transportkasser, dækner og tæpper mangler vi altid.

Hvis du støtter Team Street-Dogs økonomisk bliver du automatisk registreret som støttemedlem - Team Street-dogs venner - hvis du ikke allerede er det. Ved økonomisk støtte til Team Street-Dogs, går alle midler ubeskåret til de forladte kæledyr, idet alle administrationsomkostningerne til foreningens normale drift afholdes af bestyrelsen.

Penge til Team Street-Dogs kan overføres til

Danske Bank - Reg.nr. 4406 konto nr. 3511525969

Husk at skrive donation samt navn og adresse eller medlemsnr.

Team Street-Dogs har en salgsside, hvor du kan købe håndlavet trælegetøj og gaveartikler af Heirloom kvalitet der holder i generationer. Du har mulighed for, at sætte dit personlige præg på slutproduktet. Trælegetøjet og gaveartiklerne er håndlavet af foreningens bestyrelse eller medlemmer og er af en sådan kvalitet, at det opfylder kravene til EU-mærkning. Hvis du køber håndlavet legetøj eller gaveartikler af Toyland Shop & Factory støtter du vores arbejde for verdens gadehunde og får noget retur for dine penge. Indtægten (Salgsprisen - matrialeudgifterne) går ubeskåret til vores arbejde for verdens forladte kæledyr.

 
 
 

Copyright©2012 - 2016 Team Street-Dogs - alle rettigheder forbeholdes